אטריות סובה מוקפצות עם טופו,ברוקולי ובאק-צוי
אטריות סובה מוקפצות עם טופו,ברוקולי ופאק-צ'וי של ורד
רכיבים:
2 בצלים בינוניים קצוצים דק
3 שיני שום כתושות
חבילת טופו (קדיתא) חתוכה לקוביות קטנות-בינוניות.
רוטב סויה- רבע כוס.
3 כפות שמן שומשום.
חבילת ברוקולי - רק התפרחות , חתוכות לפרחים קטנים.לאחר השרייה קלה במים רותחים .
חבילת פאק -צ'וי (2 יחידות), שטופות חתוכות גס.
חבילת אטריות כוסמת=סובה, מבושלת לפי ההוראות.
2 כפות שמן זית.
במחבת נון סטיק גדולה,להשחים את הבצל עם השום ושמן הזית.
להוסיף את קוביות הטופו ואת רוטב הסויה ושמן השומשום.
להוסיף את הברוקולי.
להשחים על אש בינונית-גדולה,תוך כדי ערבוב.
להוסיף את האטריות והפאק-צ'וי.
לערבב היטב.
להקפיץ כמה דקות.
לטעום
לתקן תיבול.
ניתן להוסיף עוד מעט רוטב סויה.
להגיש חם.
כל חצי כוס אטריות =מנת פחמימה,
טופו לפי הערכים - טופו קדיתא מומלץ ומעולה ממש, פירוט ערכים של סוגי הטופו השונים בדפי תחליפים שלנו
