כניסה
למנויות
צרו קשר

אטריות סובה מוקפצות עם טופו,ברוקולי ובאק-צוי

אטריות סובה מוקפצות עם טופו,ברוקולי ופאק-צ'וי  של ורד

רכיבים:

2 בצלים בינוניים קצוצים דק

3 שיני שום כתושות

חבילת טופו (קדיתא) חתוכה לקוביות קטנות-בינוניות.

רוטב סויה- רבע כוס.

3 כפות שמן שומשום.

חבילת ברוקולי - רק התפרחות ,  חתוכות לפרחים קטנים.לאחר השרייה קלה במים רותחים .

חבילת פאק -צ'וי (2 יחידות), שטופות חתוכות גס.

חבילת אטריות כוסמת=סובה, מבושלת לפי ההוראות.

2 כפות שמן זית.

 
אופן ההכנה:

במחבת נון סטיק גדולה,להשחים את הבצל עם השום ושמן הזית.

להוסיף את קוביות הטופו ואת רוטב הסויה ושמן השומשום.

להוסיף את הברוקולי.

להשחים על אש בינונית-גדולה,תוך כדי ערבוב.

להוסיף את האטריות והפאק-צ'וי.

לערבב היטב.

להקפיץ כמה דקות.

לטעום 

לתקן תיבול.

ניתן להוסיף עוד מעט רוטב סויה.

להגיש חם.

 
כיצד נתייחס?

כל חצי כוס אטריות =מנת פחמימה,

טופו לפי הערכים - טופו קדיתא מומלץ ומעולה ממש, פירוט ערכים של סוגי הטופו השונים בדפי תחליפים שלנו

 
להאמין. לפעול. להגשים.